Grindheim Normisjon søker pastor

 

Grindheim Normisjon er tilknyttet Normisjon region Agder og er lokalisert på Byremo i Audnedal kommune. Vi består av ca 40 voksne medlemmer og ca 100 barn og ungdom. Vi driver et godt barne- og ungdomsarbeid (søndagskole, barnekor, vennegruppe, tweensamlinger, Kam-Sam for ungdom over 13 år).  Vi har jevnlige søndagsmøter for alle generasjoner, bibellesning, bønn og lovsangsmøter. Gud er i sentrum for oss med sin kraft, inspirasjon og styrke.

 

Grindheim Normisjon søker pastor. Vi søker deg som kan engasjere, inspirere og utruste. Du bør ha evnen til å se den enkelte og være glad i å forkynne. Vi vil sammen med vår pastor bygge et godt meninghetsfellesskap.

 

Sentrale arbeidsoppgaver:

 

  • Hovedansvar for forkynnelse.
  • Del av lederteamet.

 

Stillingsprosent drøftes/avtales.

 

Søkere må identifisere seg med Normisjon sitt teologiske grunnlag og verdier, slik disse er uttrykt i verdidokument for ansatte. Det vil bli lagt stor vekt på personlig egnethet.

 

Stillingen lønnes i henhold til Normisjons lønnsregulativ. Normisjon region Agder har det formelle arbeidsgiveransvaret for stillingen. Ønskelig tiltredelse 1. august 2018.

 

For mer info kontakt Terje Naglestad tlf. 91314055

 

Latest from Bente Naglestad

More in this category: « Kam Sam's påskebasar